Weekend

Met Sonora op weekend

Ben je gebeten door de muziekmicrobe? Volg je instrumentles en wil je graag in groep muziek maken of denk je erover om muziek te spelen en wil je de instrumenten graag van dichtbij leren kennen? Dan is het muziekweekend van Sonora iets voor jou!

Leren van elkaar

Alleen spelen is leuk maar in groep is nog veel leuker. Beginnende muzikanten, die minstens een jaar instrumentles hebben gevolgd, leren van reeds ervaren harmonieleden.  Zo krijgt iedereen de kans om zich verder te ontplooien en samen een mooi resultaat te brengen. Tijdens de repetitiemomenten is er voor de toekomstige muzikanten, die nog geen les volgen, een notenleerinitiatie voorzien.

Meer dan muziek

Het weekend staat vooral in het teken van muziek. We doen echter ook andere toffe dingen. We trekken erop uit voor een leuke activiteit, spelen spelletjes, bouwen een feestje, ... Hechte vrienden maken een hechte muziekvereniging!

Afsluitend toonmoment

Op zondag om 14u. sluiten we af met een concertje. Hierin tonen we het resultaat van een weekend samen repeteren.

Praktische informatie:

Vrijdag 10 februari - zondag 12 februari 2023.

Dworp

Vanaf 8 jaar.

Inschrijven kan tot 15 januari 2023 en doe je door een mailtje te sturen naar contact@sonoratremelo.be. Alle praktische info zal dan bezorgd worden.

Instrumenten: dwarsfluit, piccolo, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, bugel, trombone, euphonium, tuba, drums, pauken, xylofoon en alle andere vormen van slagwerk