Kamp

Met Sonora op kamp

Krijg je maar niet genoeg van samen muziek maken? En ben je in de zomer nog een week vrij? Dan kan je deelnemen aan ons intergalactisch Star Wars muziekkamp!

Elk jaar gaat Sonora met heel wat jonge muzikanten op kamp. Deze zomer verblijven we een week in jeugdverblijfscentrum De Horizon in Bredene, aan de Belgische kust. Vanaf 8 jaar ben je welkom om er samen met ons een toffe week van te maken.

Er wordt veel samen muziek gemaakt zowel per instrumentgroep, als met de hele harmonie. Daarbij worden jongere muzikanten mee op sleeptouw genomen door de meer ervaren muzikanten.

Ook andere activiteiten staan op het programma: Spelletjes, zwemmen, free podium, … en dit allemaal in het thema Star Wars! We sluiten het kamp af met een spetterend concert in Brugge.

Kortom: Als muzikant leer je veel bij maar er wordt vooral ook heel veel plezier gemaakt!

Praktische informatie

zondag 15 juli – zondag 22 juli 2018 in Bredene

Vanaf 8 jaar

€ 300

Inschrijven kan vanaf 25 mei 2018 en doe je door een mailtje te sturen naar jeugd@sonoratremelo.be. Alle praktische info zal dan bezorgd worden.

Instrumenten: dwarsfluit, piccolo, hobo, fagot, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, bugel, trombone, euphonium, tuba, drums, pauken, xylofoon en alle andere vormen van slagwerk